Філологи провели «Естафету педагогічного досвіду»Напередодні педагогічної практики на філологічному факультеті був проведений захід «Естафета педагогічного досвіду». Старший викладач кафедри германської філології  Рябуха Т.В. та асистент кафедри методики викладання германських мов Гостіщева Н.О. поділилися своїм багаторічним досвідом викладання англійської мови. Зокрема, Рябуха Т.В. розповіла про метод драматизації, а Гостіщева Н.О.  про метод проектів.

Естафету прийняли студенти 4 курсу, які поєднують навчання в університеті з педагогічною діяльністю у різних освітніх закладах. Бруснік О. (116-ф гр.) розповів про особливості застосування наочності під час навчання лексики на початковому  етапі навчання. Мартиненко А. (416-ф гр.) поділилася досвідом роботи з анімаційними фільмами на середньому етапі навчання. Гаркушка Д. (416-ф гр.)  продемонструвала, як використовувати пісенний матеріал на старшому етапі навчання. Павленко А. (116-ф гр.) узагальнила свій досвід використання різноманітних дидактичних ігор на уроках англійської мови.

Присутні студенти активно обговорювали виступи та ставили запитання доповідачам. Методична скарбничка кожного студента поповнилася цікавими та корисними ідеями.

Залишити відповідь