Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:
Головна Новини університету Food Traditions in English-Speaking Countries

Food Traditions in English-Speaking Countries

27.09.2017

27 вересня 2017 року в Центрі вивчення іноземних мов Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького (голова – доцент Т.В. Насалевич) відбулося чергове засідання Дискусійного клубу на тему “Food Traditions in English-Speaking Countries” (Традиції у їжі в англомовних країнах).

Засідання проводили студентки філологічного факультету Долодарова Ірина та Лінник Алла. В англомовній дискусії взяли участь студенти першого та другого курсів філологічного факультету (викладачі Т.В.Насалевич, О.Л.Гармаш та Н.О.Гостищева).

Захід було проведено у межах реалізації Концепції розвитку іншомовної освіти в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького на 2014-2018 рр.

Метою дискусії було створення англомовного середовища для розвитку у студентів навичок ведення дискусії, вміння працювати в команді, висловлювати власну думку щодо певної теми, а також виховання поваги до думки інших людей.

Студенти брали участь у вікторині, яка стосувалася смаків у їжі у різних країнах світу, у командах створювали власні рецепти страв із запропонованих інгредієнтів та створювали проект власного ресторану. Під час обговорення студенти вивчили нову лексику з теми, дізналися багато цікавих фактів та виразили власну думку щодо побаченого.

Наприкінці засідання учасники висловили свої побажання щодо тематики та проведення майбутніх засідань клубу.

 

Інформацію підготовлено доцентом Насалевич Т.В.