Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:
Головна Новини університету Екологічній калейдоскоп “ГМО: їжа майбутнього або ризик для здоров’я”

Екологічній калейдоскоп “ГМО: їжа майбутнього або ризик для здоров’я”

28.03.2017

28 березня з 9.35 до 10.55 студентами Навчально-наукового інституту було проведено екологічній калейдоскоп “ГМО: їжа майбутнього або ризик для здоров’я”.

Учасниками стали студенти IV курсу 223-с групи: Струкова Світлана, Євлан Вікторія, Лифар Софія, Ткач Юлія, Реут Ірина, Картава Аліна і Севастьянова Крістіна.

Відкривала захід і проголошувала вступне слово куратор Студентської наукової лабораторії “Екологічна освіта для сталого розвитку” Саєнко Ю. О.

Було організовано перегляд екологічної кінострічки “Міфи про ГМО”, яку підготувала Світлана Струкова. Далі Вікторія Євлан і Лифар Софія продемонстрували слайд-шоу “ГМО: плюси і мінуси”. Ткач Юлія запропонувала аудиторії перегляд короткометражної картини “Велике досягнення прогресу чи шкода?”. Було переглянуто науковий детектив “Правда про ГМО, яка вас здивує”, підготовлений Реут Іриною. Картава Аліна представила інформаційний колаж “Здорове харчування для студентів”, який на перерві було роздано студентам. Заключним став перегляд документального екоролика “Під владою ГМО”, запропонований Севастьяновою Крістіною.

У ході заходу відбулися цікаві дискусії. Нова інформація стала корисною для студентів і мотивувала самостійну пізнавальну діяльність в напрямку культури харчування та здорового способу життя загалом. Подібні зустрічі вже стали традиційними не лише в рамках тижнів екологічної освіти, а й під час навчального процесу загалом.

Інформацію підготували:
куратор Студентської наукової лабораторії
«Екологічна освіта для сталого розвитку»
Саєнко Ю.О.
та студенти 223-с групи