Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:

"Студ-Бумеранг"

30.03.2016

Всеукраїнська програма з обміну студентським досвідом "Студ-Бумеранг" стартувала вже вдруге. Цього разу участь у програмі взяли студенти з Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича..

Вранці 26 березня дружна команда студентського самоврядування МДПУ ім. Б. Хмельницького радісно зустрічала гостей. Семеро найактивніших студентів Чернівецького національного університету приїхали до Мелітополя отримувати знання і пізнавати нове.

Одразу після поселення студенти з Чернівців потрапили на захід під назвою «Посвята у мелітопольські студенти», який підготувала голова студкому ННІСПМО Юлія Тригуб. Гостям запропонували розважальну програму, після якої всі могли насолодитися дружньою атмосферою традиційного заходу «Студ-кіно» та подивитися фільм «Марсіанин». Під час перегляду студенти зігрівалися гарячим чаєм і пригощалися солодощами.

Наступного дня, 27 березня, наші гості з Чернівців побували на майстер-класі з акторської майстерності в Центрі дозвілля у гуртожитку № 1. Хлопці та дівчата навчалися основам акторської гри й працювали над дикцією і чистотою мовлення, розвивали в собі артистичну сміливість, акторську увагу, уяву, фантазію та імпровізаційні здібності. Різноманітні ігри зміцнили згуртованість колективу та дозволили кожному проявити себе як особистість.

Понеділок для наших гостей став дуже насиченим.

О 9:00 студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відвідали засідання ректорату. Голова студентського комітету нашого університету й співорганізатор програми «Студ-бумеранг» Олена Багунц представила гостей:

  • Александров Антон - 3 курс ,політологія;
  • Ширяєв Микола -1 курс ,електротехніка та радіоелектроніка;
  • Пелипенко Євгеній - 1 курс, електротехніка та радіоелектроніка;
  • Горбатюк Анастасія - 2 курс, Інститут біології, хімії та біоресурсів;
  • Васильєв Владислав- 4 курс , електротехніка та радіоелектроніка;
  • Бондарчук Марія Василівна - 1 курс ІБХБ ( напрям хімія;
  • Тяпкіна Єлизавета Олександрівна - 1 курс, ФІПМВ.

Далі слово було надано представнику ЧНУ Антону Александрову, який подякував ректору МДПУ Валентину Молодиченку за надану можливість обміну студентським досвідом і теплий прийом.

Цього дня гості відвідали природничо-географічний факультет, познайомилися зі студкомом та деканом й прогулялися факультетом і прилеглою до нього територією.

Згодом голова студентського комітету природничо-географічного факультету Юлія Мироненко провела для гостей екскурсію історичним центром нашого міста. Студентів дуже вразила архітектура дореволюційних споруд, що і донині вражає величчю та витонченістю фасадів. Гості були приємно здивовані різноманіттям культурної спадщини Мелітополя.

Також «Студ-бумерангівці» спробували себе в ролі скелелазів. Для них це було вперше, але всі перебороли свої страхи й здійснили підйом на гору. Таке випробування залишило яскраві враженням, і наші гості пообіцяли серйозно зайнятись скелелазним спортом після приїзду до Чернівців.

Завершенням цього дня стала екскурсія Агробіологічним комплексом. Студенти обійшли територію й ознайомилися з усіма її мешканцями. У кінній школі, що також знаходиться на АБК, хлопці та дівчата дізнались про всі тонкощі догляду за кіньми та покаталися верхи.

29 березня гості відвідали пари за обраними спеціальностями та познайомились з деканатом хіміко-біологічного факультету. Вони також зустрілися з представниками влади та студентським активом Мелітополя. Продовженням дня стало «Караоке на майдані» перед головним корпусом університету, де студенти отримали можливість розкрити свої творчі здібності.

Студком хіміко-біологічного факультету запросив чернівецьких гостей до стін Центру дозвілля гуртожитку №1, де всі разом пили чай, їли смаколики та грали в мафію.

Спортивний сектор студентського комітету організував для учасників обміну спартакіаду. Кожен мав на руках пов’язку жовтого або блакитного кольору. Під час змагань панував дух суперництва, але перемогла дружба та спільна любов до України.