Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:
Головна Новини університету З нагоди Міжнародного дня студента в МДПУ ім. Б.Хмельницького відзначили кращих студентів університету

З нагоди Міжнародного дня студента в МДПУ ім. Б.Хмельницького відзначили кращих студентів університету

21.11.2014

Урочисте нагородження кращих студентів університету відбулося 18 листопада 2014 року в конференц-залі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

 

«Шановне, студентство! Саме завдяки вам наш університет знаний в Україні та світі. До сьогоднішнього свята ми наблизились з вагомими досягненнями у навчанні, науці, культурі та спорті. В МДПУ ім. Б.Хмельницького більше 150 студентів навчаються на «добре» і «відмінно».

 

Серед кращих ми можемо назвати: жіночу збірну університету з флорболу, яка посіла І місце у відбірковому турі чемпіонату України; студентів філологічного, хіміко-біологічного та природничо-географічного факультетів - Годзєва Данііла, Мішковця Микиту та Ярового Дмитра, які вибороли чемпіонські титули на чемпіонаті світу з кікбоксінгу; студента факультету інформатики, математики та економіки Плясецького Владислава - восьмиразового чемпіона Запорізької області з шашок; вокальний джаз-квартет «Саунд-версія», який став володарем гран-прі на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Осінній вернісаж» в м. Дніпропетровську; студентів Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Олену Бараненко і Олену Петрунько, які посіли І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Осінній вернісаж» в м. Дніпропетровську;

студентку Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Мощенко Лоліту, що посіла ІІ місце в обласному конкурсі естрадної творчості «Зорепад»; дипломантами на цьому ж конкурсі стали студентки філологічного факультету Карина Мироненко і Юлія Чилікіна.

 

В 2014 року студенти університету посіли призові місця в II турі Всеукраїнської студентської олімпіади і II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних і гуманітарних наук. Це студенти Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Мощенко Лоліта – І місце, Шевченко Люсьєна – ІІ місце, Мамина Анастасія – ІІІ місце; студенти факультету інформатики, математики та економіки Роговець Ігор – І місце, Костенко Артем – І місце; Шилова Олена, Букреєв Дмитро, Передерій Олексій – І місце, Юрів Іван – ІІІ місце, Мартинюк Олександр – ІІІ місце, Слонєвська Діана – ІІІ місце, студентка Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Пижик Дар’я – ІІ місце, студентка природничо-географічного факультету Боговін Ірина – ІІІ місце, студенти хіміко-біологічного факультету Негруля Дмитро – ІІІ місце, Бобрик Артур – ІІІ місце, Дзюба Володимир – ІІІ місце», – акцентував ректор В.В. Молодиченко та побажав студентам успіхів і наснаги в усіх сферах діяльності.

Грамотою Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за високі показники у навчанні та науково-дослідній роботі, за активну громадську позицію, волонтерську і суспільну діяльність, спортивні досягнення, активну участь у суспільному житті університету та з нагоди відзначення Міжнародного дня студента нагороджено:

- Марчук Оксану Сергіївну  –  студентку ІІ курсу факультету інформатики, математики та економіки;

- Ярового Дмитра Володимировича - студента ІV курсу природничо-географічного факультету;

- Плясецького Владислава Віталійовича – студента ІІ курсу факультету інформатики, математики та економіки;

- Передерія Олексія Сергійовича – магістранта факультету інформатики, математики та економіки;

- Мережко Юлію Олександрівну – студентку ІV курсу Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти;

- Зінченко Катерину Віталіївну – студентку V курсу філологічного факультету;

- Артеху Ольгу Олександрівну – студентку ІV курсу філологічного факультету;

- Сидоренка Андрія Ігоровича – магістранта хіміко-біологічного факультету;

- Завадську Оксану Вікторівну  -  магістрантку хіміко-біологічного факультету.

Грамотою Мелітопольської районної ради за активну громадську позицію, наукову діяльність, спортивні досягнення, суспільну і  волонтерську діяльність та з нагоди відзначення Міжнародного дня студента нагороджено:

- Луценка Сергія Олександровича – студента ІV курсу факультету інформатики, математики та економіки.

- Дьоміну Юлію Олександрівну – студентку ІV курсу хіміко-біологічного факультету;

- Семенюка Андрія Олександровича – студента ІІ курсу природничо-географічного факультету;

- Усатого Віктора Сергійовича – студента ІІІ курсу факультету інформатики, математики та економіки;

- Нефедова Дмитра Юрійовича – студента ІІІ курсу факультету інформатики, математики та економіки.

Грамотою Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради за високі показники у навчанні та науково-дослідній роботі, активну участь у суспільному житті університету, активну громадську позицію,  волонтерську діяльність та з нагоди відзначення Міжнародного дня студента студентів нагороджено:

- Муріч Світлану Сергіївну – студентку ІІ курсу, факультету інформатики, математики та економіки;

- Власенко Юлію Олександрівну – студентку ІІ курсу, факультету інформатики, математики та економіки;

- Дзюбу Володимира Олександровича – студента V курсу, хіміко-біологічного факультету;

- Горбань Дар’ю Дмитрівну -  студентку V курсу, хіміко-біологічного факультету.

Під час концерту запальні танці, проникливі пісні й іскрометний гумор лилися зі сцени і наповнювали глядачів позитивними емоціями та святковим настроєм. Не дарма МДПУ славиться не тільки розумними й креативними студентами, а й чудовими танцюристами, співаками і КВНщиками. Свою талановитість продемонстрували: лауреат обласних конкурсів естрадного мистецтва Бровко Христина із піснею «Моя Україна»; лауреат всеукраїнських конкурсів і фестивалів інструментального мистецтва Микита Фесенко – соло на саксофоні;

лауреат міжнародного конкурсу естрадної творчості «Медовий край» Лоліта Мощенко; студентка природничо-географічного факультету, кандидат в майстри спорту Ганна Слобідська з гімнастичним етюдом; команда КВН філологічного факультету «Фільчина грамота»;

студентка Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Наталя Чабанова із піснею «Навек»; студенти Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти із танцем в стилі «Контемп»; вокальний джаз-квартет «Саунд-версія» із піснею «Колыбельная птиц»; студенти Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Олена Бараненко і Олена Петрунько із піснею «I love, baby».

Наші студенти по праву можуть пишатися тим, що вони навчаються в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького і заслужено отримують заохочення і подяки за свою роботу і навчання.

Бажаємо вам успіхів у навчанні, в подальшій роботі, в усіх справах, нехай студентські роки запам'ятовуються не тільки безсонними виснажливими сесіями, а й такими веселими студентськими святами! З днем студента!