Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:
Головна Молоді вчені університету

Склад Ради молодих вчених

27.09.2017

 

Прокоф’єва Олеся Олексіївна

Голова Ради молодих вчених університету, член Вченої ради університету, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології, психодрама-практик. Працює психологом-консультантом у Психологічному центрі МДПУ імені Богдана Хмельницького, Центрі психологічної допомоги "Гармонія". Є членом Київської асоціації психодрами. В університеті працює з 2003 р.

Наукові інтереси: психодрама; практика індивідуального психологічного консультування; психологія маніпуляцій; психологія впливу, групова психотерапія, розробка тренінгів.

Царькова Ольга Вікторівна

Заступник голови Ради молодих вчених, член Науково-методичної ради університету, кандидат психологічних наук, доцент. Працює психологом-консультантом у Психологічному центрі МДПУ імені Богдана Хмельницького, Центрі психологічної допомоги "Гармонія". В університеті працює з 2006 року.

Наукові інтереси: психологічне консультування, АРТ-терапія, психотерапія, логопедія-дифектологія, англійська мова.

Йоркіна Надія Володимирівна

Секретар Ради молодих вчених університету, голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених хіміко-біологічного факультету, член науково-методичної комісії хіміко-біологічного факультету, асистент кафедри екології та зоології. В університеті працює з 2009 року.

Наукові інтереси: біоіндекація урбоекосистем.

Шарова Тетяна Михайлівна

Член Вченої ради та науково-методичної комісії філологічного факультету, секретар вченої ради університету, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української і зарубіжної літератури. З 2013 – докторант Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

Наукові інтереси: історія української літератури воєнних та повоєнних років.

Курносова Катерина Вітальївна

Голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ННІ СПМО, член Вченої ради ННІ СПМО, викладач-стажист кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та дошкільної освіти. В університеті працює з 2014 року.

Наукові інтереси: діти з проблемами розвитку; духовно-моральне виховання дошкільників; особливості розвитку дітей в неблагополучних сім’ях.

Антоненко Олександр Миколайович

Заступник голови НТСіМВ Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти, відповідальний за музичне відділення, член Вченої ради ННІ СПМО, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри інструментального виконавства та музичного мистецтва естради. В університеті працює з 2007 року.

Наукові інтереси: регіональні особливості розвитку художньої культури України; соціокультурна обумовленість розвитку мистецтва; роль мистецтва у формуванні національної культури.

Бунчук Оксана Володимирівна

Заступник голови НТСіМВ факультету інформатики, математики та економіки, кандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки та педагогічної майстерності. В університеті працює з: 2008 року.

Наукові інтереси: Діяльність просвітницьких товариств в контексті становлення та розвитку педагогічної думки поч. 20 ст. (1917-1920 рр.)

Яковійчук Олександр Володимирович

Заступник голови наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених хіміко-біологічного факультету, член Вченої ради хіміко-біологічного факультету, викладач-стажист кафедри неорганічної хімії та хімічної освіти, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності хіміко-біологічного факультету.

В університеті працює з 2016 року.

Наукові інтереси: Органічна хімія, біологічна хімія (баланс пероксидного та біологічного окиснення у тканинах сільськогосподарської птиці за фізіологічної норми, та індукції біологічно-активними речовинами).

Карабанов Євген Олексійович

Заступник голови наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених природничо-географічного факультету, член Вченої ради природничо-географічного факультету, асистент кафедри теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін. В університеті працює з 2014 р.

Наукові інтереси: гиревий спорт, фітнес технології, професійно-прикладна фізична підготовка.

Попелешко Юлія Іванівна

Заступник голови НТСіМВ факультету інформатики, математики та економіки, кандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки та педагогічної майстерності. В університеті працює з: 2010 року.

Наукові інтереси: Дослідження процесів формування управлінської компетентності майбутніх керівників навчальних закладів в процесі навчання у ВНЗ.